زندگی برای کسانی که فکر می کنند یک کمدی و برای کسانی که احساس می کنند یک تراژدی است./هوراس والپول
۱۴۰۳/۲/۱۰
» اقتصاد کلان » قرارداد سه‌جانبه برای خط انتقال فرآورده‌های نفتی از رفسنجان به مشهد
تاریخ انتشار : 2023/12/04 - 13:10
 کد خبر: 163989
 32 بازدید

قرارداد سه‌جانبه برای خط انتقال فرآورده‌های نفتی از رفسنجان به مشهد

تفاهم‌نامه مشترک سه جانبه برای به سرانجام رسیدن یک پروژه ملی میان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) و بانک شهر به امضاء رسید.

قرارداد سه‌جانبه برای خط انتقال فرآورده‌های نفتی از رفسنجان به مشهد

به گزارش ایسنا، قرارداد خط انتقال فرآورده‌های نفتی به طول ۹۸۰ کیلومتر از رفسنجان به شهر مقدس مشهد، با همکاری بانک شهر به عنوان تامین کننده مالی و با مدل قراردادی EPCF اجرایی خواهد شد. با اجرای این پروژه هزینه های حاصل از حمل و نقل جاده ای صرفه جویی شده و باعث کاهش حوادث جاده ای نیز خواهد شد.

در این مراسم مدیرعامل بانک شهر با بیان اینکه پروژه خط انتقال فرآورده های نفتی از رفسنجان به شهر مشهد از ادوار گذشته یکی از پروژه های اولویت دار در کشور بوده است، گفت: در دولت سیزدهم، با همت انقلابی این دولت و با مدل ابتکاری که از طرف بانک شهر و با تاکید بر استفاده از ظرفیت های سرمایه گذار داخلی مطرح شد؛ این پروژه به مرحله اجرا درآمده است.

احمدی با اشاره به ظرفیت‌های بانک شهر در حمایت و کمک به صنایع بزرگ داخلی و حمایت از پروژه‌های ملی، تصریح کرد: تامین مالی این پروژه نیز از سوی بانک شهر و به صورت مرحله به مرحله انجام خواهد شد.

در ادامه سالاری – مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی – نیز با بیان اینکه این پروژه به امنیت تامین انرژی در شرق کشور کمک خواهد کرد، افزود: اتمام این پروژه با حضور بانک شهر به عنوان تامین کننده مالی قوی در کنار قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) می تواند ثمرات مهمی برای کشور داشته باشد.

همچنین عبدالرضا عابد – فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) – عنوان کرد که این پروژه از سالیان گذشته روی زمین باقی مانده بود که با همت و تلاش دولت انقلابی به مرحله اجرایی رسیده است و قرارگاه با توان خود و استفاده از توان و تخصص شرکت‌های خصوصی ‌ پیمانکاری این پروژه را اجرا خواهد کرد.


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اقتصاد کلان , اقتصادی , تله تایپ , خبر داغ
ارسال دیدگاه