زندگی برای کسانی که فکر می کنند یک کمدی و برای کسانی که احساس می کنند یک تراژدی است./هوراس والپول
۱۴۰۳/۲/۱۵
» اجتماعی » تامین تجهیزات و ملزومات مقابله با کرونا برای مراکز صعب‌العبور
تاریخ انتشار : 2021/10/19 - 11:51
 کد خبر: 142532
 70 بازدید

تامین تجهیزات و ملزومات مقابله با کرونا برای مراکز صعب‌العبور

هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران در راستای خدمت‌رسانی به بیماران نه تنها تجهیزات و ملزومات پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی استان‌‎‌های پرجمعیت و بزرگ را تامین می‌کند، بلکه تاکنون بسیاری از بیمارستان‌های جدید الاحداث را در سراسر کشور به تجهیزات به روز مجهز کرده و حتی مناطق مرزی و صعب العبور را نیز حمایت کرده تا خودکفایی لازم در راستای درمان بیماران در این مناطق نیز فراهم شود.

تامین تجهیزات و ملزومات مقابله با کرونا برای مراکز صعب‌العبور

تورج شیرزادیان، مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، با بیان اینکه بیمارستان قدس پاوه، یکی از مراکز درمانی است که با همکاری هیات امنای صرفه جویی ارزی تجهیز شده است، عنوان کرد: بیش از ۹۶ درصد از تجهیزات این بیمارستان توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی تامین شده است.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه مساعدت‌های بسیار خوبی برای تجهیز این مرکز درمانی صورت گرفته که شهرستان‌های پاوه، نوسود، نودشه و بخش‌های اقماری متعددی را پوشش می‌دهد و به عبارتی با تجهیز این مرکز ساکنین شهرستان‌های اطراف آن نیز از خدمات این بیمارستان بهرمند می‌شوند.

شیرزادیان تصریح کرد: شهرستان پاوه در منطقه‌ای صعب العبور و مرزی بوده، لذا پیش از تجهیز این بیمارستان، مردم باید به سایر مراکز درمانی مراجعه می‌کردند که این موضوع روند درمان آن‌ها را با تاخیر مواجه می‌کرد، اما در حال حاضر تجهیز این بیمارستان توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی منجر شده تا برای تخصص‌های مورد نیاز بیمارستان تجهیزات لازم و به روز تهیه شود.

وی بیان کرد: بیمارستان قدس پاوه در ضلع شمال غربی استان کرمانشاه قرار داشته و دارای ۹۶ تخت بیمارستانی و ۸ بخش CCU و ICU و ۳ اتاق عمل، یک بخش CT اسکن، بخش اورولوژی، بخش CSR و پاراکلینیک مجهز و اورژانس با تجهیزات تخصصی مورد نیاز است.

مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: تجهیزات عمده مقابله با کرونا همانند ونتیلاتور، مانیتورینگ، دستگاه کمک تنفسی بای پپ (BIPAP) و ملزومات مصرفی و غیره، نیز با مساعدت هیات امنای صرفه جویی ارزی تامین شده است.

شیرزادیان همچنین گفت: تجهیز بیمارستان پاوه منجر شده تا روند پذیرش و درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ نیز در این مرکز درمانی فراهم شود و تاکنون ۳ هزار و ۵۹۰ بیمار مبتلا به کرونا در این بیمارستان بستری و یک هزار و ۶۰۰ بیمار مبتلا به کرونا پذیرش شده اند.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : اجتماعی , تله تایپ , خبر داغ , سلامت
ارسال دیدگاه