- اکبر عبدی به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شد
- مجیدی رسما سرمربی استقلال شد
- ۸۶ فوتی و ۸۵۲۵ مبتلای جدید کرونا در ۲۴ ساعت گذشته
- تکلیف لوایح باقیمانده FATF فروردین ۱۴۰۰ مشخص می شود
- تکلیف سفرهای نوروزی تا ۲۵ اسفند مشخص می شود/ قرنطینه نوروزی شایعه است
- سفر را در خیالتان هم تصور نکنید / خود را گرفتار بیمارستان و ICU نکنید
- تسهیلات مسکن ۱۵۰ میلیون تومانی برای تولد فرزند سوم
- آغاز سومین پیشفروش تارا و فروش فوری دناپلاس توربواتوماتیک از امروز
- آماده اجرای ممنوعیتهای سفر نوروزی هستیم
- رقم توافق فکری و استقلال لو رفت
- اگر یک ساعت در برداشتن تحریم تعلل کنیم، حقوق مردم را پایمال کرده ایم
- قیمت سکه ، طلا و ارز ۹۹.۱۲.۱۳/قیمت ارز و سکه باز هم کاهش یافت
- تصویب رقم وام ازدواج در سال آینده/کدام زوجها وام صد میلیون تومانی میگیرند؟
- مهاجم پرسپولیس منتظر نامه فیفا
- چالش ساسی مانکن/ ما باعث شدیم اینها بیتربیت و بیاخلاق شوند
» اسلایدر دوم
» تاثیر داروهای ضدبارداری جدید بر کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۷/۰۶ - ۱۹:۲۹
تاثیر داروهای ضدبارداری جدید بر کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان
مطالعه جدید در مقیاس بزرگ نشان میدهد قرصهای بارداری جدیدتر میتوانند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان تخمدان را در زنان جوان کاهش دهند.

آزمایشات پیشین نشان داده است که قرص های ضدبارداری خوراکی ترکیبی که حاوی هر دو هورمون استروژن و پروژسترون هستند، ممکن است خطر ابتلا به سرطان تخمدان را در زنان در سنین باروری کاهش دهند. همچنین این اثرات مفید سالها پس از توقف مصرف این قرصها توسط زنان در آنها باقی میماند.
با این حال این نتایج در مورد داروهای ضدبارداری قدیمی که شامل مقادیر بالاتری از استروژن و شکل های قدیمی پروژسترون میشد مشاهده نشده و اثرات قرص های جدیدتر نیز پیش از این مطالعه جدید ناشناخته بوده است. اما آزمایشات تازه با هدف شناخت اثرات قرص های ضد بارداری جدید صورت گرفته است.
در این مطالعه اطلاعات مربوط به حدود ۱.۹ میلیون زن دانمارکی بین ۱۵ تا ۴۹ ساله با در نظر گرفتن سن و تعداد بارداری ها در آنها و اثرات هر دو نوع داروی ضدبارداری ترکیبی و داروی ضد بارداری شامل فقط پروژسترون مورد بررسی قرار گرفت. زنان این مطالعه به سه گروه زنانی که هرگز از این داروها استفاده نکردهاند، زنانی که در حال مصرف این داروها بوده یا طی یک سال گذشته مصرف آن را قطع کردهاند و زنانی که بیش از یک سال قبل این داروها را مصرف میکردهاند، تقسیم شدند. حدود ۸۶ درصد از قرص های ضدبارداری خوراکی که این زنان مصرف میکردند، قرص های ترکیبی بودند.
نتایج این مطالعه نشان داد زنانی که هرگز از داروهای ضدبارداری هورمونی استفاده نکردهاند، بیشترین میزان ابتلا به سرطان تخمدان را داشتند. به طوری که نرخ سالانه ابتلا به سرطان تخمدان در این زنان ۷.۵ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر بوده است. اما این نرخ در باقی گروههای زنان ۳.۲ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر بوده است. این بدان معناست که استفاده از داروهای ضد بارداری هورمونی نرخ سرطان تخمدان را در زنان ۲۱ درصد کاهش می دهد.
متخصصان می گویند استفاده از داروهای ضد بارداری هورمونی ترکیبی جدید با کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان در زنان در سنین باروری مرتبط است. اما اثرات آن در طول مدت مصرف دارو بوده و پس از قطع مصرف دارو تضعیف می شود. آنها شواهد قابل توجهی در مورد تفاوت بین برندهای مختلف این داروها نیافتند و همچنین نتوانستند تاثیرات مفید قرص های ضدبارداری را که تنها حاوی پروژسترون هستند اثبات کنند.
همچنین این مطالعه علت اثرات مفید قرصهای ضد بارداری ترکیبی هورمونی را بر کاهش سرطان تخمدان نشان نمیدهد و تنها نتایج تحقیقات قبلی در مورد اثربخشی این داروها را تایید و پشتیبانی می کند.
داروهای ضدبارداری خوراکی در سراسر جهان بسیار محبوب بوده و برآوردهای ایالات متحده آمریکا از سال ۲۰۱۴ نشان میدهد که بیش از ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار زن در سنین باروری در ماه گذشته از این داروها استفاده کردهاند.
برچسب ها : سرطان تخمدان , ضد بارداری , عوارض , قرص , هورمون
دسته بندی : اسلایدر دوم , خبر داغ , سلامت

آخرین اخبار
ارسال دیدگاه
آخرین خبرمطالب بیشتر