زندگی برای کسانی که فکر می کنند یک کمدی و برای کسانی که احساس می کنند یک تراژدی است./هوراس والپول
۱۴۰۳/۱/۳۰
» جذاب ترین ها » حرفه ای ترین سارقان حرفه‌ای زن جهان را بشناسید
تاریخ انتشار : 2018/08/02 - 16:44
 کد خبر: 13193
 304 بازدید

حرفه ای ترین سارقان حرفه‌ای زن جهان را بشناسید

بعضی زنان گاهی دست به کار‌هایی میزنند که واقعا تعجب آور است، ان‌ها گاهی نقشه سرقت‌های بسیار بزرگ را طراحی میکنند. این زنان آنقدر در سرقت و راهزنی تبحر پیدا کرده بودند که حتی سرپرستی گروه‌های بزرگی از خلافکاران را برعهده داشتند، ان‌ها حتی توانسته بودند سال‌های سال از چنگال قانون فرار کرده و تعداد زیادی از این سارقان تا مدت‌ها تحت تعقیب پلیس بودند.

حرفه ای ترین سارقان حرفه‌ای زن جهان را بشناسید

ستاره کوچک راهزن
درسال ۲۰۱۰ یکسری سرقت‌های زنجیره‌ای از ۱۰ بانک در لس آنجلس به پلیس گزارش شد. با تحقیقات پلیس مشخص شد که دزد تمامی این بانک‌ها زنی مشهور به “ستاره کوچک راهزن” است. او در عرض یک هفته، از پنج بانک در لس آنجلس سرقت کرده بود همینطور با سرقت دو بانک تنها در عرض یک روز.

همه‌ی را حیرت زده کرد. در نخستین مراحل پیگیری پرونده، نیرو‌های اف بی آی اعتقاد داشتند که این سرقت‌ها کار یک نفر نبوده و آن‌ها با گروهی طرف هستند که همگان یک شکل رفتار کرده و مثل هم لباس میپوشند علت شان هم این بود که یک نفر قادر نیست در عرض یک روز از دو بانک در دو محل مختلف دزدی کند.

با این فرضیه تعداد زیادی از زنان لس آنجلس با مشخصات ۲۰ تا ۲۸ سال و حدود ۶۰ تا ۷۰ کیلو وزن و قد ۱۵۰ تا ۱۷۰ سانتی متر دستگیر شدند که دراین میان ستاره کوچک نیز حضور داشت. پس از بررسی‌های دقیق جرم او ثابت شد. این دزد هنوز پس از هفت سال اسم اصلی خودرا فاش نکرده و به علت ثابت نشدن بعضی از اتهاماتش، دادگاه هنوز رای قطعی خودرا اعلام نکرده است.

سیلوت فیلیز گیلبرت


«سیلوت فیلیز گیلبرت» یکی از مشهور‌ترین زنان دزد بانک در اوهایو بود که پس از سال‌ها فرار از دست پلیس بالاخره در سن ۴۶ سالگی دستگیر شد. مقامات دادگاه به او لقب «بانوی راهزن کلیسا» را داده بودند,، زیرا شاهدان سرقت‌های او میگفتند که سیلوت به خاطر سن و سالش نه تنها شباهتی به سارقان ندارد بلکه درست شبیه به مادربزرگ‌هایی است که پس از پرستش از کلیسا خارج شده اند.
سیلوت به جرم ۱۲ فقره جنایت و دزدی از نوع دوم و ۱۲ فقره دزدی بانک از نوع سوم دستگیر شد و به زندان انداخت شد. او تمام این سرقت‌ها را بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ انجام داده و هر بار توانسته بود به طرز ماهرانه‌ای از دست پلیس فرار کند. بیشتر سرقت‌های او از بانک بوده ودر هر کدام از این دزدی‌ها باعث مجروح شدن چند نفر شد. سلیوت به تحمل ۱۵ سال حبس محکوم شد.

ملکه راهزنان


«فولان دوی» که بعد‌ها به اسم ملکه راهزنان مشهور شد یکی از مشهور‌ترین زنان تبهکار و دزد هند و حتی دنیاست. فولان درخانواده‌ای بسیار فقیر در اوتارپرادش به جهان آمد و زمان کودکی سختی را پشت سر گذاشت. او در ازدواج هم پیروز نبود و به خاطر فقر وادار شد در نوجوانی با مردی خشن و ستمگر ازدواج کند.

اما به خاطر اختلاف نظر‌هایی که با خانواده خودش داشت و همینطور همسری که هرروز وی را تا حد مرگ کتک می‌زد، از منزل به کوهستان فرار کرده و به گروهی از راهزنان پناه برد و پس از مدتی عضوی از آن‌ها شد. در آن زمان، او تنها زن گروه بود، اما شجاعتی که از خودش نشان می‌داد تمام مردان را حیرت زده کرد.

فولان به سرعت تیراندازی را یاد گرفته و خیلی کم پیش می‌آمد که تیرش به خطا برود. پس از کشته شدن رییس گروه به دست یکی از افرادش، فولان بعنوان جانشین انتخاب شد. وقتی فولان چنین قدرتی به دست آورد، به همراه افرادش به دهکده‌ای که شوهرش زندگی میکرد حمله کرده و با ضربات چاقو وی را به شدت مجروح کرد.

با این‌که شوهر فولان دراین حادثه، جان خودرا از دست نداد، اما جای ضربات چاقو برای همیشه روی شکمش باقی ماند. با آن که شوهر فولان مرد کارخانه داری با ده‌ها کارگر بود، اما به خاطر ترس از حمله دوباره راهزنان، بیشتر کارگران کارخانه اش کارشان را رها کرده و او برای همیشه تنها مانده ودر فقر جان داد.

ازآن به بعد کار اصلی ملکه راهزنان، تاراج و چپاول دهکده‌هایی بود که مردمی از طبقه مرفه‌تر داشت. او حتی کودکان این خانواده‌ها را ربوده و از آن‌ها تقاضای پول‌های هنگفت میکرد و سپس بخش اعظمی از آن‌ها رابه خانواده‌های فقیر کمک میکرد. پس از مدتی شری رام لالا رام از افراد مورد اعتماد رییس سابق.

از زندان آزاد شده و متوجه شدند رییس شان بابو گوجار کشته شده و فولان باعث آن بوده است. پس ازآن گروهی از تبهکاران را تشکیل داده و به مبارزه با فولان و گروهش برخاستند. دراین میان عده زیادی از افراد فولان نیز به ان‌ها پیوستند. فولان به همراه گروه خود به گروه مقابل حمله کرده و ۲۲ نفرشان رابه قتل رساندند.

پس ازآن بود که فولان وادار به فرار شد و به دهکده‌ای کوچک پناه برد. دراین زمان پلیس هند تحقیقات گسترده‌ای را برای یافتن کسانی که چنین قتل عامی به راه انداخته بودند شروع کرد. دو سال بعد از این ماجرا، پلیس پیروز به دستگیری فولان شد. روز دستگیری فولان, ۱۰ هزار نفر از مردم برای تماشا جمع شده بودند

و ۳۰۰ پلیس تلاش کردند تا وی را بدون درگیری دستگیر کنند. درسال ۱۹۸۳, فولان به جرم قتل ۴۸ نفر، تاراج و چپاول، آتش سوزی‌های عمدی و کودک ربایی به خاطر پول دستگیر شد و ۱۱ سال به زندان افتاد پس ازآن وکیلی توانست از راه‌های مختلف وی را تبرئه کرده و او آزاد شود.

درسال ۱۹۹۴ فولان حتی باوجود جرم‌هایی که مرتکب شده بود برای نمایندگی مجلس نامزد شد و حتی دو بار نیز انتخاب شد. در ۲۵ جولای ۲۰۰۱ فولان توسط دو مرد که چهره‌های خودرا با ماسک پوشانده بودند کشته شد. این دو مرد پنج گلوله به فولان شلیک کردند. سه گلوله به سر و دو گلوله به بدنش.

او به سرعت به نزدیک‌ترین بیمارستان رسانده شد، اما قبل از رسیدن به بیمارستان جان خودرا از دست داد. پس از مدتی مشخص شد که یکی از ضاربان فولان، از کسانی است که از قتل عام خونین صورت گرفته توسط فولان جان سالم به در برده بود. این مرد دستگیر شده و به حبس ابد محکوم شد. فیلم ملکه راهزنان از زندگی فولان ساخته شده است.

معروفترین دزد جواهرات


«دوریس پاین» یکی از سرشناس‌ترین سارقان بانک به خصوص جواهراتی بود که در بانک از ان‌ها نگه داری می‌شد. او خیلی آسان به قسمت صندوق امانات رفته، با مهارت ناب در آن‌ها را باز می‌کرد و جواهرات رابه سرقت میبرد. دوریس هرگز تمام جواهرات را بر نمی‌داشت تا صاحب آن متوجه کمبود جواهرات نشود.

بهمین روش او توانست ۵۰ سال به اینکار خود ادامه دهد. دراین مدت چندین بار توسط پلیس دستگیر شد، اما به علت ثابت نشدن اتهاماتش دوباره وی را آزاد کردند. دوریس که درخانواده‌ای تبهکار به جهان آمده و بزرگ شده و حتی با مردی تبهکار نیز ازدواج کرده بود، شش دهه به سرقت‌های خود ادامه داد. حکایت سرقت‌های او آنقدر جذاب بود که حتی فیلم مستندی به اسم «زندگی و خلاف‌های دوریس پاین» نیز ازآن ساخته شد.

او دزدی‌های خودرا از فروشگاه‌های کوچک شروع کرده و سپس به دزدی جواهرات و بانک‌ها رسید. این زن تبهکار جای ثابتی برای دزدی نداشت از انگلیس و فرانسه گرفته تا ایتالیا و موناکو و حتی ژاپن. دوریس از مرکز جواهرات پیتسبرگ پنسیلوانیا الماسی به ارزش ۲۲ هزار دلار سرقت کرد.

زمانی که دوریس ۷۵ سال داشت و بار‌ها به خاطر سرقت‌هایی که انجام داده بود، به زندان رفته بود گفت: «دیگر از اینکار خسته شده و نمیخواهد به زندگی گذشته اش بازگردد.»، اما این طور که مشخص بود ترک عادت‌های قدیمی غیرممکن است. درسال ۲۰۱۱ و زمانی که دوریس ۸۰ سال داشت، پس از ربودن یک انگشتر الماس یک قیراطی به پنج سال حبس محکوم شد.

یکی از ماموران بانک هنگامیکه دوریس نیت خروج داشت به او مشکوک شد و پس از جست و جوی لباس هایش، انگشتر را در لایه‌های مخفیانه کت او پیدا کرد. بار دیگر دوریس در اکتبر ۲۰۱۵ جواهری گرانبها را در مرکز خرید آتلانتا دید و نتوانست از سرقت آن صرف نظر کند.

در حالیکه دیگر چهره دوریس برای بیشتر مردم شناخته شده بود او وارد فروشگاه کریستین دور شد در حالی‌که ماموران امنیتی وی را از طریق دوربین‌های مدار بسته تحت نظر داشتند، اما دوریس به سهولت به یکی از قفسه‌ها نزدیک شده و یک جفت گوشواره به ارزش ۶۹۰ دلار را برداشت ودر جیبش گذاشت. او هنوز از مرکز خرید خارج نشده بود که توسط پلیس دستگیر شد.

حتی در زمان دستگیری انگشتری به ارزش ۲۲ هزار و ۵۰۰ دلار در انگشت دوریس بود که از جواهرفروشی ال پاسئو در لس آنجلس به سرقت برده بود. با این حال او ادعا داشت که این انگشتر را خودش خریداری کرده که با ثابت نکردن ادعایش دزدی بودن انگشتر نیز ثابت شد. او تا حالا جواهرات کوچک بسیاری را از جواهرفروشی‌های بزرگ ربوده بود که به خاطر سرعت عمل در انجام کار حتی دوربین‌های مدار بسته هم نتوانسته بودند از تعداد زیادی از سرقت هایش فیلم بگیرند. او در اینکار تبحر زیادی داشت و کسی به او مشکوک نمی‌شد.

سارقی که سیاستمدار شد
سیما پریهر یکیدیگر از سرشناس‌ترین سارقان هندی سابق و یکی از سیاستمداران امروز هند است. او ادعا میکند که فولان دوی همیشه الگوی او در زندگی بوده است. سیما نیز مثل فولان درخانواده‌ای فقیر به جهان آمد و زمانی که ۱۳ سال داشت از دهکده‌ای که زندگی میکردند.

توسط یک گروه از راهزنان ربوده شد. سه سال پس ازآن وادار شد با یکی از همان راهزنان به اسم نیرب‌های ازدواج کند. تا آن زمان، ان‌ها در جنگل‌ها و در میان درختان پنهان شده و اموال کسانی را تاراج می‌کردند که نیت عبور از این مسیر را داشتند تا این‌که همسرش دریک درگیری کشته شده و او رییس گروه شد.

سیما به راهزنی در جنگل خاتمه داد و پس ازآن دستبرد به منزل‌ها شروع شد. این زن بی رحم در دورانی که سردسته گروه بود ۷۰ نفر رابه قتل رسانده, ۲۰۰ نفر را ربوده و از ۳۰ منزل سرقت کرد. در جولای ۲۰۰۰ پس از ۱۸ سال راهزنی و سرقت، سیما بالاخره توسط پلیس دستگیر

و به ۲۹ سال حبس محکوم شد، درسال ۲۰۰۶ او با پشتیبانی از یکی از کاندیدا‌های نمایندگی مجلس توانست وی را وادار کند تا به تبرئه اش کمک کرده و او آزاد شود. به غیر از آزادی حتی پیروز شد سال بعد خودش هم کاندیدای نمایندگی شده و حتی انتخاب شود.

با این‌که همه‌ی مردم از خلاف‌ها و حبس او به خوبی اطلاع داشتند، اما پس از آزادی بازهم توانست در میان مردم محبوبیتی به دست بیاورد. او همان گونه در میان دار و دسته‌های راهزنان از مقام بالایی برخوردار است و تعداد زیادی از آن‌ها هنوز سعی می‌کنند از روش‌های او الگوبرداری کنند. با این‌که مردان هندی از داشتن رییس زن بیزار هستند، اما سیما این قانون را شکست.

منبع: وب سایت تدبیر 24


برچسب ها : , ,
دسته بندی : جذاب ترین ها , خبر داغ , مطالب خواندنی
ارسال دیدگاه